Közzétéve:

Ismerd meg a Mr Bojli termék palettáját

Ismerd meg a Mr Bojli termékeket!

Ha még új vagy nálunk, és nem ismered a termékeinket, akkor ez a bejegyzés neked szól. Összeszedtünk minden fontos információt a termékeinkről, hogy könnyebben megismerhessétek őket.

Prémium bojli

Ez egy hallisztes alapú párolt bojli, mely 1 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba. Magas fehérje tartalom jellemzi, és csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz. 5 különböző ízben készül: Eper, Robin-Red, Fűszeres máj, Csilis-Bors, Fokhagymás kolbász, illetve két méretben, 20 és 24 mm-ben.

Minden évszakban vannak olyan ízek, amik kapósabbak, fogósabbak. A Prémium bojlinál például tavasszal az Eper, illetve a Chilis-Bors, nyáron nagy melegben leginkább a Fokhagymás-kolbász és a Fűszeres máj, míg ősszel szintén a Chilis-Bors és az Eper remek választás lehet.

Mindenki nagy kedvence, az abszolút top ízünk pedig a Robin-Red, ami egész évben használható, tökéletesen működik a tavaszi-őszi hónapok során a felmelegedő-lehűlő vízben, de nyáron is hihetetlenül nagy sikernek örvend, a halak – és a vevőink – imádják ezt az ízt.

Meleg vízben mindig párolt bojlival etessünk, mert így lesz etetésünk tartósabb, míg hidegebb vízben, tavasszal-ősszel az oldódó bojli használata eredményesebb lehet.

Oldódó bojli

Szintén hallisztes alapú, és csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz. Ez a bojli nincs párolva, csak szárítva, emiatt gyorsabban oldódik, mint a Prémium bojli. Gyors oldódása miatt meleg vízre nem ajánljuk! Szintén öt ízben ( Eper, Robin-Red, Fűszeres máj, Csilis-Bors, Fokhagymás-kolbász ), illetve két méretben ( 20 mm, 24 mm ) készítjük.

Ne használjunk oldódó bojlit olyan vízterületen, ahol nagyon erős a fehér halállomány, illetve törpeharcsák találhatók a vízben, mert ezeken a vizeken sajnos csak kevés bojli marad a pontyok számára. Olyan vízterületeken, ahol kevesebb hal található – ezek lehetnek különböző bányatavak, vadvizek -, illetve ott, ahol naponta csak egy-két kapásra lehet számítani, ott sem érdemes oldódó bojlit használni.

Bizonytalan vagy, hogy a Prémium bojli, vagy az Oldódó bojli-e a megfelelő neked? Olvasd el ezt a cikket: Főtt vagy oldódó bojli – mikor melyiket használjuk?

mr-bojli-termékek

Prémium csalizó bojli és Prémium oldódó csalizó bojli

Ezeknek a csalizó bojliknak a legfőbb tulajdonságai ugyan azok, mint a kilós kiszerelésű társaiknak, de azért vannak köztük különbségek.

A leglényegesebb, hogy a csalizó bojlikban magasabb az aminosav tartalom, illetve több fűszer és aroma hozzáadásával készülnek, így még fogósabbak lesznek, a halak imádják.

100 grammos kiszerelésben kaphatóak, ízek tekintetében pedig elérhető belőlük a Csilis-Borsos, Fokhagymás-kolbászos, Robin-Red-es, illetve a Fűszeres májas, és minden ízből két méret, 20, illetve 24 mm-es verzió.

Tekintsd meg ÚJ, 2022-es újdonságainkat!

Prémium bojli paszta

Magas fehérjetartalmú oldódó paszta, ami sűrű, jól tapadó, intenzív aromájú anyag. Használata a párolt Prémium bojli családdal együtt javasolt, tökéletes kombinációt alkotva ezzel.

A csak természetes növényi és állati eredetű alapanyagokat tartalmazó paszta 4 ízben elérhető (Fokhagymás-kolbász, Fűszeres máj, Robin-Red, Csilis-Bors), és érdemes hozzá ízazonos bojlit használni.

A pasztát elsősorban a hűvösebb időben, a tavaszi és őszi időszakban használhatjuk a legeredményesebben. Ilyenkor a kisebb bojlikat, mint például a 15-ös vagy 20-as méretet bevonjuk ízazonos pasztával, ezáltal csalink hasonlítani fog egy oldódó bojlihoz.

Használata igen egyszerű, arra viszont figyeljünk, hogy amennyiben a paszta túlszáradna, nedves kézzel gyúrjuk át, viszont soha ne öntsünk rá vizet, mert ezáltal tönkretesszük az állagát. Tárolni száraz, hűvös helyen érdemes, lezárt dobozban.

Ha szívesen olvasnál néhány tippet a paszta használatáról, akkor nézd meg ezt a bejegyzést: Hogyan használd Mr Bojli pasztáját

Nézd meg a Mr Bojli Facebook értékeléseket!

Dip

A legújabb termékünk, ami rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el. Ez egy sűrű állagú, jól tapadó dip, mellyel könnyen bevonhatjuk a bojlit, ezáltal plusz aromát juttatva rá. Mind az öt különböző ízben elérhető (Eper, Csilis-Bors, Robin-Red, Fokhagymás kolbász, Fűszeres máj), így mindegyik Prémium bojlihoz, vagy Oldódó bojlihoz megtalálható az ízazonos verzió.

Így használd a Mr Bojli dippet – ebben a bejegyzésben számos trükköt leshetsz el Imrétől!

Jó fogást kívánok!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

 

Ha szívesen megnéznéd a videót is a Mr Bojli termék palettáról, akkor itt megteheted:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük