Fizetési módok

A megrendelt termék fizetésének módja

Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. Banki előre utalással történő teljesítés esetén, max. 15 kg-os össz terméksúly határig, 29000 Ft feletti rendeléseknél a szállítás ingyenes.

Utánvétes fizetés: A vásárló a küldemény vételárát, valamint az utánvétel díját a csomag kézbesítésekor fizeti ki.

Személyes átvétel banki előre utalással: Ingyenes. Kérjük tüntesd fel a “Rendelési jegyzetek” mezőben, amennyiben csomagodat Mezőberényben, személyesen szeretnéd átvenni. Ilyenkor utólag töröljük a postaköltséget! A csomagod pontos átvételéről pontos információt adunk neked emailben, valamint telefonon. Ebben az esetben csak banki előre utalással tudsz fizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett neve: Mr Bojli Kft.

Számlaszám: 11733144-23391004-00000000

Kedvezményezett bankja: OTP

Megjegyzés: megrendelés száma