Fizetési módok

A megrendelt termék fizetésének módja

Banki előre utalással történő teljesítés: A megrendelés leadását követően küldünk neked egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelésszámot. Ezt a megrendelésszámot kell feltüntetned az átutalás megjegyzés/közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, feldolgozásra kerül a megrendelés és a lehető leggyorsabban átadjuk a futárszolgálatnak a csomagot.

Előre utalás PayPal-on, vagy hitelkártyán keresztül: Biztonságos fizetés PayPal -on keresztül! A oldalon a “Tovább a PayPalhoz” gombra kattintva tudsz fizetni a PayPal felhasználó fiókod segítségével.  Ha esetleg nem rendelkeznél PayPal számlával, fizethethetsz hitelkártyával is. Amint az összeg beérkezett a PayPal számlánkra/bankszámlánkra, feldolgozásra kerül a megrendelés és a lehető leggyorsabban átadjuk a futárszolgálatnak a csomagot.

Utánvétes fizetés: A küldemény vételárát, valamint az utánvétel díját a csomag kézbesítésekor fizeted ki.

Személyes átvétel banki előre utalással: Ingyenes. Kérjük tüntesd fel a “Rendelési jegyzetek” mezőben, amennyiben csomagodat Mezőberényben, személyesen szeretnéd átvenni. Ilyenkor utólag töröljük a postaköltséget! A csomagod pontos átvételéről pontos információt adunk neked emailben, valamint telefonon. Ebben az esetben csak banki előre utalással tudsz fizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett neve: Mr Bojli Kft.

Számlaszám: 11733144-23391004-00000000

Kedvezményezett bankja: OTP

Megjegyzés: megrendelés száma