Szállítási információ

35000 Ft fölötti rendeléseknél INGYENES a szállítás!

Fizetési opciók: Barion, Browser fizetés, Hitelkártya/Paypal, Banki előre utalás, valamint Utánvét.

5000 Ft alatti, valamint 40.000 Ft fölötti rendelésnél Banki előre utalással, PayPal-el, vagy Bankkártyával tudsz fizetni.

A következő Európai Uniós országokba szállítunk: Szlovákia, Szlovénia, Románia, Ausztria, Németország (Szállítási díj: 50000 Ft vásárlási összegig 7000 Ft, 50000 és 100000 Ft között ingyenes, 100000 Ft fölött a szállítási költség 7000 Ft) Ebben az esetben csak banki előre utalással/Kártyával/Paypal-el tudsz fizetni.

Amennyiben szeretnél euróban utalni, van euró alapú számlánk is. Miután leadtad a rendelést, a hivatalos napi árfolyam szerint kell át számolnunk, amit el tudunk neked pontosan küldeni egy üzenetben. Kérjük jelezd felénk kérésedet a megjegyzés rovatban.

Az euro alapú számlánk az alábbi:

Mr Bojli Kft.
BIC /SWIFT-Code: TRWIBEB1XXX
IBAN: BE77 9670 1124 9942

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van (ezt a program jelzi neked, amint kiválasztod a terméket, szükség esetén az ízt, és méretet), megpróbáljuk a következő, de legkésőbb két munkanapon belül elpostázni. A csomagszállítás ezután körülbelül egy munkanapot vesz igénybe.

A szerda délelőtt 10-ig beérkezett rendeléseket (amennyiben raktáron van a rendelt termék) még azon a héten postázzuk (tehát aznap feladjuk, és még a héten megkapod), az utána beérkezetteket leghamarabb hétfőn postázzuk.

Kérjük vedd figyelembe: Termékeink nagy gonddal, kézzel, valamint gépi segítséggel készülnek, ezzel a lehető legmagasabb minőséget elérve. Nem raktáron lévő termékeknél a szállítás ennél fogva 7-10 munkanapot is igénybe vehet. 

Az áruszállítás MPL csomag szállítással történik, munkanapokon 8-16 óráig.

40 kg fölött a rendelésedet több csomagban fogod megkapni.

Házhoz szállítás díjszabása 

Az aktuális bruttó szállítási díjakat rendszerünk automatikusan kiírja a kosár, valamint a pénztár oldalon. Ehhez csupán válaszd ki, hogy utánvétel, vagy előre fizetéssel szeretnél fizetni.

Személyes átvétel banki előre utalással:

Ingyenes. Kérjük tüntesd fel a “Rendelési jegyzetek” mezőben (kép alul), amennyiben csomagodat Mezőberényben, személyesen szeretnéd átvenni. Ilyenkor utólag töröljük a postaköltséget! A csomagod pontos átvételéről pontos információt adunk neked emailben, valamint telefonon. Ebben az esetben csak banki előre utalással tudsz fizetni.

Rendelési-jegyzetek

 

További szállítási információk

Az áruszállítás MPL csomag szállítással történik, munkanapokon 8-16 óráig.

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.