Szállítási információ

 

Raktáron lévő termékek esetében a postázás a megrendelés visszaigazolásától számított első hétfőn és szerdán történik. Amennyiben a rendelésedet hétfőn adod le, a csomagod nagy valószínűséggel ugyanazon a héten, pénteken fog megérkezni.

Kérjük vedd figyelembe: Termékeink nagy gonddal, kézzel, valamint gépi segítséggel készülnek, ezzel a lehető legmagasabb minőséget elérve. Nem raktáron lévő termékeknél a szállítás ennél fogva 7-10 munkanapot is igénybe vehet.

Az áruszállítás MPL csomag szállítással történik, munkanapokon 8-16 óráig.

Házhoz szállítás díjszabása

Szállítási díjak banki előre utalással történő teljesítés esetén:

3 Kg-ig     1240Ft
5 Kg-ig     1360Ft
10 Kg-ig   1440Ft
15 Kg-ig   1640Ft
20 Kg-ig   1700Ft

29000 Ft feletti rendelésnél banki előre utalással történő teljesítés esetén a kiszállítás ingyenes, maximum 25 Kg-ig.

Utánvétes fizetés esetén:

3 kg-ig       1500 Ft
5 kg-ig       1700 Ft
10 kg-ig     1900 Ft
15 kg-ig     2100 Ft
20 kg-ig     2300 Ft
25 kg-ig     2500 Ft

Személyes átvétel banki előre utalással:

Ingyenes. Kérjük tüntesd fel a “Rendelési jegyzetek” mezőben (kép alul), amennyiben csomagodat Mezőberényben, személyesen szeretnéd átvenni. Ilyenkor utólag töröljük a postaköltséget! A csomagod pontos átvételéről pontos információt adunk neked emailben, valamint telefonon. Ebben az esetben csak banki előre utalással tudsz fizetni.

Rendelési-jegyzetek

 

További szállítási információk

Az áruszállítás MPL csomag szállítással történik, munkanapokon 8-16 óráig.

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.