Közzétéve:

Így használd a Mr Bojli dippet

Megjelent a legújabb termékünk, a Mr Bojli dip, aminek a használatához szeretnénk most segítséget nyújtani nektek.

A termék 100 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba 150 ml-es, visszapattintható kupakkal ellátott műanyag tégelyben.

Mikor melyik bojli dip ízt válaszd?

A dip öt ízben kerül forgalomba, így minden Prémium termékhez megtaláljuk az ízazonos változatot.

Eper: ezt a terméket főleg a tavaszi és az őszi hónapokra ajánljuk. Bordós-piros színű, intenzív eper aromájú, nagyon kellemes illatú termék.

Csilis-bors: főleg a tavaszi és őszi hónapokra ajánljuk, de nyáron is eredményesek lehetünk vele. Karamell színű, intenzív csilis aromájú termék, melyet valódi őrölt borssal és csilivel tettünk még különlegesebbé, ezáltal a bors szemek jól láthatóak a termékben.

Fűszeres máj: leginkább a nyári, meleg hónapokra ajánljuk. Sötétbarna színű, intenzív máj aromájú termék, enyhe fűszeres háttérrel.

Fokhagymás-kolbász: szintén a melegebb időben, főleg nyáron érdemes használni. Narancsos-piros színű, erős kolbász illatú, fokhagymás háttérrel rendelkező, olajos dip. Az olaj miatt leginkább a meleg vizekre javasolt a használata.

Robin-red: málnapiros színű, Robin-red illatú dip, melyben van egy kevés fűszeres háttérillat. Ez a termék négy évszakos, vagyis egész évben sikeresen használhatjuk.

100 ml / 990 Ft

A bojli dip használata

A felcsalizott horgot engedjük bele a dipes flakonba, majd a kupak lezárása után kicsit megrázva vonjuk be vele a csalit. Ezután csorgassuk le a felesleges dippet róla, így már készen is áll a bedobásra. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a dip tovább rajta maradjon a bojlinkon, akkor pár percig szárítsuk, és csak ezután dobjuk be a vízbe.

Miért használjunk dipet?

A dip használatával még vonzóbbá, aromásabbá tehetjük a bojlit, ami legfőképpen a tavaszi és az őszi hónapokban lehet a legeredményesebb, de nyáron is jól használható. A túlhorgászott vizeken, illetve horgászversenyeken, ahol egyszerre sokan horgásznak, a dippezett bojlival lehet, hogy hamarabb érhetünk el kapásokat.

Ez a termék szobahőmérsékleten tárolva igen sűrű állagú, jó bevonó képességgel rendelkező anyag, de nagy melegben kisebb mértékű hígulás tapasztalható rajta, ami a lehűlés után visszaáll eredeti állapotára. Ezért a terméket hűvös, napvédett helyen tároljuk.

Jó fogást kívánok!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

 

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra, ahol Imre rendszeresen új videós tartalommal fog várni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük