Közzétéve:

Ismerd meg a partnerboltjainkat – Győr Horgász sziget

Különleges sorozatunkban jelenlegi partnerboltjainkat szeretnénk bemutatni nektek, hogy ti is jobban megismerhessétek őket. Az első részben a győri Horgász sziget horgászüzletről lesz szó.

Az üzlet elhelyezkedése

A Horgász Sziget Győrben, a Rákóczi Ferenc utca 67 szám alatt található, közvetlenül az Árkád bevásárlóközpont mellett. A biztonságos és kényelmes vásárláshoz ingyenes zárt parkoló tartozik a vásárlók részére.

 

Az üzletről

A Horgász sziget 100 m2-en várja a vásárlókat Győr frekventált részében az Árkád mellett immár nyolc éve. Kiemelkedően sokrétű árukészlettel és vérbeli horgász értékesítőkkel állnak a vásárlóink rendelkezésre, a horgászat bármely területén.

 

 

 Hétfőtől péntekig 08:00 és 18:00 között, míg szombaton 08:00 és 14:00 óra között vannak nyitva.

Legyen szó akár bojliról, etető anyagról, esetleg bármilyen horgászbotról, orsóról, kiegészítőről, azt náluk biztosan megtalálod. Az üzletben megtalálható a pergető horgászok, feeder horgászok, és bojli horgászok kiegészítő termékei, csalijai.

Különleges szolgáltatások

A Horgász sziget horgászüzletben nem csak vásárolhatsz, hanem Balatoni engedélyt, megyei területi engedélyeket, valamint gyerek jegyeket is válthatsz a helyszínen, ráadásul van lehetőség horgászengedély vásárlására külföldi állampolgároknak is.

Ráadásul horgászfelszerelések kisebb javítását is vállalják, így akkor sincs gond, ha valami javítandó terméked van, ők azt is megoldják.

Környékbeli vizek

Győr a folyók városa, így a hozzájuk betérő vásárlók nagy része is vadvízi horgász. De természetesen a tavi pecások is megtalálnak náluk minden kiegészítőt és csalit, amire csak szükségük van!

A folyóvízi horgászok előszeretettel látogatják az élő Dunát, illetve a Rába folyót, illetve nagyon jó horgászvizek ezeknek a folyóknak a holtágai.

Várnak szeretettel a Horgász sziget dolgozói.

Elérhetőség: 96/950-132

Partnerboltjaink teljes listáját az alábbi linken találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük