Közzétéve:

Nyári bojlizás: Imre tippjei, trükkjei a nyári bojlizáshoz

nyári-bojlizás

Nyári bojlizás

Bár a nyári időszak, és a felmelegedő víz kedvez a legjobban a horgászoknak, ettől függetlenül érdemes figyelni arra, hogy mivel és hol horgászunk.

Ha szeretnéd tudni, az eddigi sok éves tapasztalatom alapján mit ajánlok, olvass tovább!

Pár tipp nyári bojlizáshoz

Talán a nyári időszak az, amikor a legkönnyebb megfogni a pontyokat, hiszen a víz hőmérséklete miatt jó étvágyuknál vannak. Ebben az időszakban arra kell vigyázni, hogy kellően nagy méretű bojlit és nagyobb mennyiségű szemes takarmányt használjunk. Ilyenkor a kedvenc ízesítésű bojlim a Robin red, és ez az a bojli, amivel véleményem szerint a legsikeresebbek lehetünk ebben az időszakban. 

Nem csupán nyáron lehetünk eredményesek a Robin red bojlikkal, ez az íz egész évben megállja a helyét, bármikor használhatjuk.

A csalizásra szánt bojlikhoz válasszuk meg a megfelelő méretű horgot. Általában 4-6-os méretű horgokat használunk, viszont azokon a vizeken, ahol sok a nagy hal, illetve olyan akadós területeken, ahol nehezebb a fárasztás, ott akár 2-es méretűt is használhatunk. Az előkezsinórunk 15-20 lbs között legyen, ha nagyon nagy távolságokra horgászunk, használhatunk ugyanilyen méretű bevonatos előkéket is.

Amennyiben még fogósabbá szeretnénk tenni a bojlinkat, akkor használjunk hozzá ízazonos pasztát, ezzel még jobban felturbózhatjuk azt.

Csalizásra használjunk a Prémium csalibojli Robin red ízesítésből 20-24 mm bojlit, de ha a helyzet úgy kívánja, bátran fölrakhatjuk a dupla 20-as vagy dupla 24-es bojlit is. Ebben az időszakban etetésünket kiegészíthetjük szemes takarmányokkal, bátran használjunk kukoricát, repcét, tigrismogyorót, stb.

A vásárlók visszajelzései alapján ez az íz a legsikeresebb termékünk, aki ezt a csomagot választja nagyot nem tévedhet, nem fog csalódni!

A mindig aktuális, Imre által összeválogatott csomagjainkat megtalálod itt.

Jó fogást kívánok!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

Melyek Imre kedvenc termékei?

A mindig aktuális csomagjainkban megtalálod őket:

Nézd meg az aktuális Nyári csomagjainkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük