Közzétéve:

Ismerd meg a partnerboltjainkat – Szarvas Kalandvár Kiskereskedés

Nagy örömmel mutatjuk be nektek még egy nagyon friss partnerboltunkat, ahol már elérhetőek a Mr Bojli termékek – ez pedig a szarvasi Kalandvár Kiskereskedés.

Az üzlet elhelyezkedése

A Kalandvár Kiskereskedés Szarvason, a Csabai út 9- szám alatt található, a Tesco üzletsoron belül. Hétfőtől szombatig 08:00-17:00 között várnak benneteket, vasárnap és ünnepnapokon zárva vannak.

bojlis-horgászbolt-szarvas

Az üzletről

Az üzlet 2014. júliusában kezdte meg működését, és összesen 60 m2-en rengeteg különböző, nem csak horgásztermékeket találtok. A boltban megtalálhatók különböző horgászfelszerelések, etetőanyagok, csalik, akvarisztikai-, tavi-, és kisállat-felszerelések, kiegészítők, trópusi és édesvízi halak, és kisemlősöket is árusítanak.

A tulajdonos Tóth Árpád, aki 15 évnyi katonai szolgálat után, a leszerelését követően nyitotta meg az üzletet. Körös parti gyerekként 10 éves kora óta kisebb-nagyobb megszakításokkal horgászik. Manapság feederezik, mind method, mind hosszúelőkés módszerrel, de szeret úszózni, pergetni és akár harcsázni is a környék vizein.

bojlis-horgászbolt-szarvas

Környékbeli vizek

Szarvas és környéke számos remek vízzel rendelkezik, ami lehetőséget ad a horgászoknak a kikapcsolódásra. Legnagyobb vize a Hármas-Körös folyó és mellékágai, közel 30 holtág, a teljesség igénye nélkül például a Kákafoki-holtág, Siratói-holtág, Nagyfoki-holtág, Fűzfás-zugi-holtág. Ráadásul számtalan csatorna is várja lelkes horgászait.

bojlis-horgászbolt-szarvas

Várnak szeretettel a Kalandvár Kiskereskedés dolgozói.

Elérhetőség: +36302995936

Partnerboltjaink teljes listáját az alábbi linken találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük