Közzétéve:

Ismerd meg a partnerboltjainkat – Békés Jákó Díszállat és Horgász Szaküzlet

Szépen gyűlnek a posztok a cikksorozatunkba. Ma egy szintén nagyon friss partnerboltunkat szeretnénk bemutatni nektek, mégpedig a békési Jákó Díszállat és Horgász Szaküzletet.

Az üzlet elhelyezkedése

A Jákó Díszállat és Horgász Szaküzlet Békésen, a Szánthó Albert utca 4. szám alatt található. Hétfőtől péntekig 08:00-17:30 között, szombaton 08:00-12:00 között, míg vasárnap 08:00-11:00 között várják vásárlóikat nagy szeretettel és szakértelemmel.

bojlis-horgászbolt-békés

Az üzletről

A Jákó Díszállat és Horgász Szaküzlet 1994-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Az összesen 96 m2-es területen rengeteg különböző termék található.

Kiemelkedően nagy választékban kaphatóak különböző horgász termékek, legyen szó akár botról, orsóról, bojliról, pelletről, etetőanyagról, vagy épp a különböző kiegészítőkről, mint például a horgok, műcsalik, zsinórok, székek, stb. A nagy választék mellé pedig szakértelem is párosul, hiszen a tulaj immáron 15 éve horgászik. A bolt dolgozói szívesen segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb terméket.

Nem csak vásárolhatsz horgászterméket náluk, hanem akár napi jegyet, vagy éves engedélyt is kiválthatsz, így összekötve a kellemest a hasznossal.

Nem csak a horgászat szerelmesei találnak meg itt mindenféle terméket, hanem azok is, akiknek kisállatuk van, hiszen kiemelkedően széles kisállat kínálattal rendelkeznek. Vásárolhatsz itt állateledelt, különböző gyógyszereket, kiegészítőket, játékokat, bármit, amire a kisállatodnak szüksége lehet.

bojlis-horgászbolt-békés

bojlis-horgászbolt-békés

Ráadásul a kertészkedés szerelmesei is nyugodtan betérhetnek, hiszen a tavaszi-nyári időszakban rengeteg különböző növénnyel, kerti dísszel, különböző kiegészítőkkel várnak titeket a boltban.

bojlis-horgászbolt-békés

bojlis-horgászbolt-békés

Környékbeli vizek

Békés megye számtalan remek horgászvízzel rendelkezik, így bátran válogathatunk közülük. A teljesség igénye nélkül, itt van például a Kettős Körös, az Élővíz csatorna, a Hármas Körös, a Hosszúfoki csatorna, a Borosgyáni tavak, a Fás tó, a Téglagyári tavak, vagy épp a Nagyréti tó, ami kifejezetten közkedvelt a bojlis horgászok körében.

Várnak szeretettel a Jákó Díszállat és Horgász Szaküzlet dolgozói.

Elérhetőség: +36204357736

Partnerboltjaink teljes listáját az alábbi linken találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük