Közzétéve:

Ismerd meg a partnerboltjainkat – Hajdúszoboszló

Nagy örömmel mutatjuk be cikksorozatunk keretén belül az egyik legfrissebb partnerboltunkat, a hajdúszoboszlói Bethlen Utca Horgászboltot.

Az üzlet elhelyezkedése

A Bethlen Utca Horgászbolt Hajdúszoboszlón, a Bethlen utca 20. szám alatt található. Hétfőtől péntekig 08:00-12:00 és 13:00-17:00 között, míg szombaton 08:00-12:00 között várnak titeket nagy szeretettel a bolt dolgozói.

Az üzletről

2017. augusztusában nyitott a bolt, ahol 60 m2-es területen rengeteg különböző horgászattal kapcsolatos terméket kínálnak a vásárlóknak. Lehetőség van összeszerelt állapotban megtekinteni számos olyan terméket is, amiket így jobban szemügyre tudnak venni a vevők, például székek, rod-pod-ok, haltartók, stb.

Ezeken kívül minden olyan termék is megtalálható náluk, amik elengedhetetlenek a nagy fogáshoz, például minőségi bojlik, pelletek, élő csalik, etetőanyagok, orsók, botok, egyéb kiegészítő termékek a pergető horgászathoz, plasztik csalik, voblerek, köztük a Rapala cég termékei, és még számtalan termékkategória.

Nem csak a bojlis horgászok találnak itt kedvükre való termékeket, hanem azok is, akik esetleg pergetéssel, feeder horgászattal, finomszerelékes horgászattal kapcsolódnak ki. Több céggel is kapcsolatban állnak, próbálják keresni az új termékeket, új márkákat, és azokkal megismertetni a vevőkörüket, vásárlóikat.

bojlis-horgászbolt-hajdúszoboszló

Környékbeli vizek

Hajdúszoboszló és környéke rengeteg különböző, igazán klassz vízzel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, és eldöntheti, hol is szeretne horgászni. Itt van például a Keleti-, illetve Nyugati főcsatorna teljes szakasza, a Kösely csatorna, a K-VII és K-VIII öntöző csatornák, de számos szuper tó is van a környéken, például a Sáska horgásztó, Silver horgásztó, Pelikán horgásztó, Pródi halastó, Hortobágyi halastó, vagy épp a Látóképi tó.

Várnak szeretettel a Bethlen Utca horgászbolt dolgozói.

Elérhetőség: +36309552759

Partnerboltjaink teljes listáját az alábbi linken találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük