Közzétéve:

Ismerd meg a partnerboltjainkat – Balassagyarmat Stone Fish

Megérkezett sorozatunk legújabb bejegyzése, amiben az egyik idei új partnerboltunkat, a balassagyarmati Stone Fish horgászboltot szeretnénk nektek bemutatni.

Az üzlet elhelyezkedése

A Stone Fish horgászbolt Balassagyarmaton, a Kossuth Lajos utca 70. szám alatt található, saját parkolóhellyel kialakítva. Hétfőtől péntekig 08:00-16:00 között, míg szombaton 08:00-12:00 között várja vásárlóit az üzlet.

Az üzletről

15 éve üzemel a Stone Fish horgászbolt. Az országban jelenlévő horgásztermékek ez idő alatt szinte mindegyike megjelent a polcaikon. Ezért, és a folyamatosan bővülő vevőkörük kiváló igényessége miatt többször kellet átalakulni és megújulni. Jelenleg letisztult beszállítói körrel, a hagyományoknak és az aktuális trendeknek megfelelve, de rugalmasságukat megőrizve 150 m2 területen kínálják a legjobb termékeket.

bojlis-horgászbolt-balassagyarmat

A tulajdonosról

Batta László, a Stone Fish horgászbolt tulajdonosa kérésünkre mesélt egy picit a horgászathoz fűződő viszonyáról is. Az alábbiakban az ő szavait olvashatjátok:

“Balassagyarmaton születtem, ahol az Ipoly folyó és sok-sok tó is megtalálható. Ezek után már szinte egyértelmű, hogy már gyerekkorom óta pecázom.
Magyarország szinte minden folyóján, nagyobb tavain horgásztam már. Az idő múltával azonban egyre fárasztóbbá, időigényessé vált a folyamatosan bővülő felszerelés utaztatása. 2006-ban, hosszas keresgélés után “letelepedtünk” a Szécsényi Petőfi Horgászegyesület sóderbánya taván. Itt egy csodás közösség tagjai lehettünk családommal. A halfajokban gazdag, kiváló tó lehetővé teszi, hogy bármely horgász módszerrel fárasszam magam.

Lokálpatrióta lévén és a két város közelsége kapcsán, ahol ugyan nem vagyok napi szinten jelen, mégis szerettem volna a kötődést erősíteni, ezért számomra kézenfekvőnek tűnt egy horgászbolt kialakítása. Elszántságom 15 éve töretlen.”

bojlis-horgászbolt-balassagyarmatbojlis-horgászbolt-balassagyarmat

Környékbeli vizek

Balassagyarmat és környéke szerencsére bővelkedik olyan vizekkel, amik kiválóak nem csak a bojlis horgászathoz, de akár a pergetéshez, vagy a finomszerelékes horgászathoz is. Számos tó, tározó is tökéletes választás lehet, a teljesség igénye nélkül például a Szécsényi horgásztó, Vadkan tó, Kétbodonyi horgásztó, Tereskei horgásztó, Bánki tó, Maconkai víztározó, vagy épp az Ipoly folyó.

Várnak szeretettel a Stone Fish horgászbolt dolgozói.

Elérhetőség: +36308206639 ; +36306282028

Partnerboltjaink teljes listáját az alábbi linken találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük