Közzétéve:

Miért használjunk csali bojlit?

A csali bojli használatának előnyei

A csali bojli használatának néha jelentős előnyei lehetnek. A tavaszi és az őszi hónapokban, amikor a halak még nem táplálkoznak olyan sokat, egy intenzív, aromásabb, magasabb beltartalmú csaligolyóval akkor is eredményesebbek lehetünk, mikor mással nem.

A csalizásra alkalmazott golyók sokszor lehetnek kisebb átmérőjűek, mint az etetésre szánt golyók, ezáltal az etetésen tartózkodó összes halat megfoghatjuk – igaz ebben az esetben a szelektáló horgászatról nem lehet szó, viszont lényegesen nagyobb mennyiséget foghatunk.

2022 Márciustól! Az új 2in1 Csalizó Bojlink elérhető 16/20 és 20/26 mm méretben. 0,1 kg 2200 Ft

Kínálatunkban megtalálható párolt, valamint oldódó csalibojli is 20 és 24 mm méretben, hogy mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb változatot.

A Prémium csalizó bojli rengeteg vásárlónk nagy kedvence, mivel magasabb a beltartalma, mint a Prémium bojlinak, emiatt pedig egyben a nagy pontyok kedvenc csemegéje is lett.

Március elsején pedig megérkezett a legújabb termékünk, a 2in1 csalizó bojli, ami egy belső kemény, párolt bojlit tartalmaz, bevonva egy ízazonos oldódó réteggel. 20 és 26 mm-es méretben készítjük, illetve a két legkapósabb ízben, Csilis-Bors és Robin-Red verziókban gyártjuk.

A 20 mm-es csalibojli egy 16 mm-es belső magot tartalmaz, egy külső ízazonos oldódó réteget, míg a 26 mm-es méretben a belső mag mérete 20 mm, szintén ízazonos oldódó réteggel ellátva.

Nézd meg a videónkat és tudj meg még többet a Csalizó Bojlijainkról:

Mikor melyik 2in1 csali bojlit ajánlja Imre?

A kisebb méretet a tavaszi, illetve az őszi hónapokra ajánljuk, illetve azoknak a horgászoknak, akik nem akarnak szelektálni, minden halat meg szeretnének fogni.

Ez a termék kiváló lehet horgászversenyek alkalmával, hiszen az oldódó réteg nagyon gyorsan bont rajta, és oldódás után mindössze egy 16 mm-es párolt mag marad a hajszálelőkén, ezzel pedig bármekkora halat meg tudunk fogni.

A nagyobb méretet elsősorban éjszakai horgászatra ajánlom, hiszen az oldódás után is egy 20 mm-es kemény mag marad a hajszálelőkénken, ami akár reggelig is rajta marad, vagy míg a halak meg nem találják.

A 2 in 1 bojlikat érdemes csalizás előtt bojlifúróval előfúrni, hiszen egy nagyon kemény magot tartalmaz, ami fúrás nélkül szétrepedhet.

Extra tipp: A csaligolyót pasztázva ízazonos termékkel még fogósabbá tehetjük.

Mikor melyik csalizó bojli ízt ajánlja Imre?

Tavasszal és ősszel főleg a Chilis-Borsos és a gyümölcsös ízek (például az Eper), míg nyáron leginkább a fűszeres ízek, például a Fokhagymás kolbász, Robin-Red vagy a Fűszeres máj lehetnek a legeredményesebbek.

csilis-boros-csalizó-bojli
Csilis-Borsos csalizó bojli

Jó fogást kívánok!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük