Közzétéve:

Kora tavaszi bojlizás

Kora tavaszi bojlizás – az idei első siker

Megérkezett az első, 10 kg-on felüli fogás 2019. tavaszán, amiről egy pár szót szeretnénk írni.

A hosszú téli hónapok után alig várja az ember, hogy jöjjön a március, és vele a tavasz. Március elején már viszket a horgászok tenyere, és nagyon várják az első horgászatot. Így tett Sándor is, amikor március elején néhány alkalommal kilátogatott a tópartra, hogy pár szem bojlit beszórva előkészítse a helyet az első bojlizásra. A fáradozása nem volt felesleges, hiszen az első horgászata sikeresen zárult.

A fogás március 24-én történt, egy szép verőfényes napon, amikor a horgászokat kicsalogatta a vízpartra a jó időjárás. Erre a fogásra egészen késő estig kellett várni, előtte több kisebb, 3-5 kg közötti ponty került matracra.

A hal súlya 11,7 kg volt, ami hihetetlenül szép fogás a tavaszi szezon kezdetén. Sanyi az etetéshez 20 mm-es Friss fagyasztott bojlit, és 20 mm-es Prémium oldódó bojlit Fokhagymás-kolbász ízesítésben használt vegyesen. Csalizásra pedig az ízazonos 20 mm-es Fokhagymás-kolbászos Prémium oldódó csalibojli lett a befutó.

Ezzel a fogással biztatunk mindenkit, hogy jól telepített, intenzív vizeken bátran lehet próbálkozni a hidegebb víz ellenére is, hiszen a jól megválasztott méretű és ízű bojlikkal már ilyenkor is lehet szép, nagy halakat fogni.

kora-tavaszi-bojlizás

Köszönjük Sanyinak a képet, amit küldött. Gratulálunk a fogáshoz!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

 

Imre kedvencei csomagokhoz kattints ide
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük