Prémium bojli 1kg

(6 vásárlói értékelés)

Eladó a Mr Bojli Webshop! Érdeklődés esetén írj nekünk a [email protected] e-mail címre.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ez egy hallisztes alapú párolt bojli, mely 1 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba. Magas fehérje tartalom jellemzi, és csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz. 4 különböző ízben készül: Eper, Robin-Red, Csilis-Bors, Fokhagymás kolbász, illetve két méretben, 20 és 24 mm-ben.

Minden évszakban vannak olyan ízek, amik kapósabbak, fogósabbak. A Prémium bojlinál például tavasszal az Eper, illetve a Chilis-Bors, nyáron nagy melegben leginkább a Fokhagymás-kolbász, míg ősszel szintén a Chilis-Bors és az Eper remek választás lehet.

 • Hallisztes alapú párolt Prémium bojli.
 • Sötét színe miatt bánya tavakon is kiválóan használható.
 • Magas fehérje tartalom: 27.5%.
 • Csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz.
 • Versenyekre és hobbi horgászatra is ajánlott.
 • Felbontás után száraz hűvös helyen tároljuk.
 • Dobócsövezésre alkalmas: vizezett dobócsővel dobócsövezhető: a 20 mm-es kb. 80 m, a 24 mm-es kb 100 m-ig.
 • Aromazáró csomagolásban kerül forgalomba.

Mindenki nagy kedvence, az abszolút top ízünk pedig a Robin-Red, ami egész évben használható, tökéletesen működik a tavaszi-őszi hónapok során a felmelegedő-lehűlő vízben, de nyáron is hihetetlenül nagy sikernek örvend, a halak – és a vevőink – imádják ezt az ízt.

Meleg vízben mindig párolt (Prémium bojli) bojlival etessünk, mert így lesz etetésünk tartósabb, míg hidegebb vízben, tavasszal-ősszel az oldódó bojli használata eredményesebb lehet.

Vállaljuk egyedi termékek gyártását is 14 mm, 20 mm, 24 mm és 30 mm méretben. Minimum rendelés 5 kg / méret / íz. Egyedi rendeléseket csak előre utalás után tudunk teljesíteni, kérjük ezzel kapcsolatban a megértésedet. Kérjük vedd fel velünk emailben a kapcsolatot a [email protected] címen, vagy küldd el nekünk a telefonszámodat és visszahívunk.  

Egy kis segítség az ízválasztáshoz:

 • Eper: piros színű, intenzív eper aromájú bojli. Alapjában véve egy olyan csali, amit egész évben használhatunk. Imre szerint a legjobb választás tavaszi időszakra, őszi lehűlő vízre, valamint olyan vizekre, ahol erős az amúr állomány. Tavaszi és őszi időszakban inkább az apróbb, 16-20 mm-es nagyságút, míg nyáron a nagyobb, 24 mm-est ajánljuk. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.
 • Robin-red: vörös színű, fűszeres bojli. Ezt a terméket egész éves horgászatra tudnánk ajánlani. Tavaszi időszakban kisebb méreteket, míg nyári időszakban a nagyobb, 20-24 mm-es méretet ajánljuk. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.
 • Fokhagymás kolbász: sötét színű, intenzív kolbász és fokhagyma keverékével készül. 18°C-tól ajánljuk a használatát 20-24 mm-es méretben.
 • Csilis-borsos: sötét színű, intenzív borsos aromájú bojli. Főképp tavaszi és őszi hónapokra ajánljuk 16-20 mm méretben, de a nyári hónapokban is eredményesek lehetünk vele a 20-24 mm-es méretekkel. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.

Kérjük vedd figyelembe: Termékeink nagy gonddal, kézzel, valamint gépi segítséggel készülnek, ezzel a lehető legmagasabb minőséget elérve. Nem raktáron lévő termékeknél a szállítás ennél fogva 7-10 munkanapot is igénybe vehet.

Kérdésed merült fel? Nézd meg a Gyakori kérdések menüpontot, ahol sok kérdésre azonnal választ kapsz!

Nézd meg a horgászaink visszajelzéseit ehhez a termékhez:

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Oláh Krisztián: “„A múlt héten megejtettem egy 60 órás pecát, és a Mr Bojli csilis-borsos ízű prémium bojlitokkal pecáztam, ami nagyon meghálálta a bizalmat 🙂 Íme egy pár szép fogás. A 60 óra alatt körülbelül 200 kg-ot fogtam a bojlitokkal 🙂”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Marci: “„Sziasztok! Én is a Mr Bojlit használtam Misi barátommal. Nagyon bevált a Robin Red . Köszönjük szépen 🙂 12,15-ös, a másik meg 9,10-es. “

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Péter: “12+ amúr Robin redre’

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Reszler Lívia Balogh László: „Nagyon Szépen Köszönöm a kiváló minőséget! 4 db kapitális pontyot sikerült fognom,16,80 kg, 14,80 kg, 13,50 kg 17,20 kg És egy gyönyörű, 15,50 kg-os amúr is feliratkozott! Fűszeres-Máj! Még egyszer Köszönöm! ”

prémium-bojli
Reszler Lívia Balogh László: „Ismét Csak köszönetet mondhatok a kiváló minőségű bojlitokért! Csodálatos 48 órás pecám során 232 kg halat sikerült a szákomba csalni! -Fűszeres máj -Robin-Red. Köszönöm!”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Turza Attila: „Tisztelt Mr Bojli! Az egy hetes túrám a fiammal sikeresen zárult az önök termékének köszönhetően. Itt küldöm a képeket a fogásokról. Tisztelettel Turza Attila.”

prémium-bojli

prémium-bojli
Turza Attila: „A mai nap egy gyors pecán voltam a Keve horgászparkban, ahol a Csilis Borsos bojlit vetettem be! Kevés magmix segítségével, sajnos akkor tudtam meg hogy előző nap verseny volt így csak egyetlen halat sikerült fogni de én így is elégedett vagyok a Mr Bojlinak hála!”
prémium-bojli
Nagy Krisztián: „Két szem 20 mm chilis-borsos bojlira jött. 30 perc fárasztás után lett megszákolva. A Hatvani A-Beton tavon fogta Vári László.”
prémium-bojli
Balogh Csaba: „Cserhátsurány. Vadkan tó. VII. Katonai Bojlis versenyen. Az én halam hozta az utolsó kilókat, 7 óra előtt 5 perccel, 7 órakor fújták le!! Ezzel nyertünk.”
prémium-bojli
Balogh Csaba: „Csak a Csilis dupla 20 mm ”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Kornél: „Szia nagyon szuperül működnek a bojlik amiket rendeltem tőletek egy 13 kilós ponty és egy 12 kilóst sikerült vele fognom.”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Márk Csaba: „Kedves Mr. Bojli! Köszönöm a bojlikat, szép halakat sikerült fognom,bár a várva várt “harsányi nagy halak” most elkerültek, de legalább tartalmasan telt a nap. Küldenék pár képet a halakról”
prémium-bojli
Szenczi Anna Eszter: „A párom (Földi Zsolt) forgása. 17,82 kg. Tiszakécske, 2-es horgásztó. Köszönjük Mr. Bojli, köszönjük Robin Red. 20 perces fárasztás és egy átvirrasztott éjszaka eredménye.”

prémium-bojli

prémium-bojli
Borbély István: „A két legnagyobb 18,30 és 15,70”

prémium-bojli

prémium-bojli
Fényes Olivér: „Két legszebb Tisza tavi potyka amit a májas bojli adott . A tükrös 7.5 kg. A másik 9 kg”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Kereszt Zoltán: „A legnagyobbat mértem csak az 11.30 kg volt! ROBIN- RED 20 mm, Eper 20 mm”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bali József: „A Robin Red-nek nem bírtak ellenállni!”
prémium-bojli
Schaffler Béla: „Szia, végeztünk a 72 órás pecával. Első nap fogtunk egy 10 kg pontyot a chilis borsos bojlival.”
prémium--bojli
Schaffler Béla: „Ma érkeztünk Sükösd re 1 óra alatt chilis borsos etető bojli pasztázva. 1 óra múlva Újra csilis bors ”

prémium-bojli

prémium-bojli
Molnár Bence: „Sziasztok. Most először csaliztam Mr bojli termékkel 24 mm robin reddel. Ez tó rekordot is jelentett 21.20 kg-mal Szűcsi V.gáti tavon”
prémium-bojli
Kocsi Portik Róbert: „Jü reggelt sikeres volt a fűszeres bojli 1 db volt bedobva 20 mm-es és 2 órával később már meg is találta 1 bitang jószág ami a 30-as zsinórt elszakította rá pár óra múlva jött a 13 kg tőponty nagy élmény volt kipróbálni a csalit ezt csak ajánlani tudom mindenkinek üdv Róbert . kellemes ünnepeket GÖRBÜLJÖN.”
prémium-bojli
Bűdi István: „Szia már a múltkor is szerettem volna mondani a múltkor leteszteltem a bojlit a fűszeres májas bojlit sikerült egy vadvízen 11,82 kg tükröst fogni első este szóval egyenlőre elégedett voltam nagyon. “

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Paprika Pál Zsolt: „Köszönöm a gyors kiszállítást és a Robin Red kitűnő fogékonyságát.”
prémium-bojli
Molnár Milán: „Dupla robin red 24 mm”

prémium-bojli

prémium-bojli
Molnár Milán: „Szép hétvégét egy szombati rövid pecán teszteltem a fűszeres kolbit 12 peca nagyon bejött itt a halacskáknak összesen olyan 15-16 darabot sikerült partra csábítani plusz 1-2 leakadás is volt tehát nekem bejött ez az íz is jövő hétvégén egy hosszabb pecára viszem a májast és ezt a kolbászost egy két kép az eredményről.”
prémium-bojli
Csizmadia Ádám: „Fűszeres májra jött minden”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bigus János: „Kedves Imre! Távol álljon tőlem,hogy butaságokat írjak,de ez a mai nap maga volt a csoda.Az elmúlt 3-4 évem csak arról szólt ,hogy a megfelelő bojlit megtaláljam.Most már biztosan mondhatom ,hogy a Mr.Bojli a legjobb.És,hogy ne csak fecsegjek itt van a mai napom eredménye.Köszönöm.”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bigus János: „Kedves Imre! A csilis -borsos bojlis ismételten bizonyított.35 fokban is remekül működött. 24mm-es és dupla 24-es.”
prémium-bojli
Fenesi Dániel: „Rámart a Robin redre”
prémium-bojli
Jarábik Zsolt: „A csili-bors ismét bizonyított egy rapid horgászat során ,egy egyesületi bányatavon ”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Norbi Norbi: „Épp tesztelem a robin red bojlit 12 óra alatt eddig ezeket sikerült vele fognunk”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Nagy Viktor: „Köszönjük a Mr bojli csapatnak kb 800 kg”

prémium-bojli

prémium-bojli
Szili Péter: „Sziasztok! Most tudtam csak írni a hétvégi 24 órás pecánkról. Röviden írok egy kis cikket mert elég kriminális volt az időjárás kb 2 szer tudtunk behuzni mert egész éjjel vihar és eső tombolt sajnos, de 2 darab halat sikerült fognunk. Egyik hal a májas bojlira másik a csilis borsosra csábult el. Merenyébe voltunk! Küldök képeket is”

prémium-bojli

prémium-bojli
Garai Sándor: „Hétvégén versenyen fogtam csilis borsos volt a nyerő köszönöm a bojlit szuper golyó.”
prémium-bojli
Garai Sándor: „Sziasztok székely őzetanya 11.80 13.80 Robin Red”

További információk

Íz

Csilis-Borsos, Eper, Fokhagymás kolbász, Fűszeres máj, Robin-Red

Kiszerelés

1kg, 5kg

Méret

14mm, 15mm, 20mm, 24mm

Prémium bojli 1kg termékről 6 értékelés

 1. István

  Melegben nagyon jól működött a májas. Összehasonlítottam más gyártó termékével és lealázta őket Mr Bojli.😀

 2. Péter

  Nálam mindkét íz, a csili bors és a robin red is remekelt! A Robin Red vitt mindent. A 72 órás pecán összesen 16 db zsákolt hallat hozott!! A halak össz súlya 208 kg! Köszönöm, szuper golyók!

 3. Péter

  Merenyében egy hétvégi 24 órás pecán tudtam kipróbálni és a rossz idő ellenére 2 darab halat sikerült fogni. Az egyik a májas bojlira, másik a csilis borsosra csábult el. Nagyon elégedett vagyok!

 4. Balogh Antal

  Jó napot!
  Áprilisban megyek egy bojlis versenyre (Baráti találkozóra)
  A to (22H) az szinte horgászatlan, szinte vadregényes, ős állománynak rendelkezo halakkal (nem agyon telepített kád) az egész és nem egy olyan hal van benne ami meg horgot nem látott, értem itt a 15 felettiekre. Eddig kétszer voltam a tavon kisebb nagyobb sikerrel de meg a bojli amit használtam úgy érzem hogy nem az igazi( más gyártó bojlija)
  Ezért kérdeznem hogy ön mit ajánlana egy ilyen versenyre/tóra? A verseny 4 napos lesz!

 5. bigusj (megerősített tulajdonos)

  Eddig soha egyik gyártónak sem írtam egy sort sem.Rengeteg bojlit kipróbáltam,nagyobbnál nagyobb márkákat,drágábbnál drágább cuccokat.Nekem magasan a Mr Bojli a legjobb. Köszönöm Imre.

 6. Gábor (megerősített tulajdonos)

  Chilis borsos bojlit használtam május közepén a horgász túrákon. Amikor le kellett cserélni a bojlit mindig volt rajta egy hal.
  10-15 kg között fogtam vele. Gyorsan fejti ki hatását. Nagyon bejött.
  Köszönöm, nagyon elégedett voltam vele.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük