Prémium bojli 1kg

(6 vásárlói értékelés)

Eladó a Mr Bojli Webshop! Érdeklődés esetén írj nekünk a [email protected] e-mail címre.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ez egy hallisztes alapú párolt bojli, mely 1 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba. Magas fehérje tartalom jellemzi, és csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz. 4 különböző ízben készül: Eper, Robin-Red, Csilis-Bors, Fokhagymás kolbász, illetve két méretben, 20 és 24 mm-ben.

Minden évszakban vannak olyan ízek, amik kapósabbak, fogósabbak. A Prémium bojlinál például tavasszal az Eper, illetve a Chilis-Bors, nyáron nagy melegben leginkább a Fokhagymás-kolbász, míg ősszel szintén a Chilis-Bors és az Eper remek választás lehet.

 • Hallisztes alapú párolt Prémium bojli.
 • Sötét színe miatt bánya tavakon is kiválóan használható.
 • Magas fehérje tartalom: 27.5%.
 • Csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz.
 • Versenyekre és hobbi horgászatra is ajánlott.
 • Felbontás után száraz hűvös helyen tároljuk.
 • Dobócsövezésre alkalmas: vizezett dobócsővel dobócsövezhető: a 20 mm-es kb. 80 m, a 24 mm-es kb 100 m-ig.
 • Aromazáró csomagolásban kerül forgalomba.

Mindenki nagy kedvence, az abszolút top ízünk pedig a Robin-Red, ami egész évben használható, tökéletesen működik a tavaszi-őszi hónapok során a felmelegedő-lehűlő vízben, de nyáron is hihetetlenül nagy sikernek örvend, a halak – és a vevőink – imádják ezt az ízt.

Meleg vízben mindig párolt (Prémium bojli) bojlival etessünk, mert így lesz etetésünk tartósabb, míg hidegebb vízben, tavasszal-ősszel az oldódó bojli használata eredményesebb lehet.

Vállaljuk egyedi termékek gyártását is 14 mm, 20 mm, 24 mm és 30 mm méretben. Minimum rendelés 5 kg / méret / íz. Egyedi rendeléseket csak előre utalás után tudunk teljesíteni, kérjük ezzel kapcsolatban a megértésedet. Kérjük vedd fel velünk emailben a kapcsolatot a [email protected] címen, vagy küldd el nekünk a telefonszámodat és visszahívunk.  

Egy kis segítség az ízválasztáshoz:

 • Eper: piros színű, intenzív eper aromájú bojli. Alapjában véve egy olyan csali, amit egész évben használhatunk. Imre szerint a legjobb választás tavaszi időszakra, őszi lehűlő vízre, valamint olyan vizekre, ahol erős az amúr állomány. Tavaszi és őszi időszakban inkább az apróbb, 16-20 mm-es nagyságút, míg nyáron a nagyobb, 24 mm-est ajánljuk. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.
 • Robin-red: vörös színű, fűszeres bojli. Ezt a terméket egész éves horgászatra tudnánk ajánlani. Tavaszi időszakban kisebb méreteket, míg nyári időszakban a nagyobb, 20-24 mm-es méretet ajánljuk. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.
 • Fokhagymás kolbász: sötét színű, intenzív kolbász és fokhagyma keverékével készül. 18°C-tól ajánljuk a használatát 20-24 mm-es méretben.
 • Csilis-borsos: sötét színű, intenzív borsos aromájú bojli. Főképp tavaszi és őszi hónapokra ajánljuk 16-20 mm méretben, de a nyári hónapokban is eredményesek lehetünk vele a 20-24 mm-es méretekkel. Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is.

Kérjük vedd figyelembe: Termékeink nagy gonddal, kézzel, valamint gépi segítséggel készülnek, ezzel a lehető legmagasabb minőséget elérve. Nem raktáron lévő termékeknél a szállítás ennél fogva 7-10 munkanapot is igénybe vehet.

Kérdésed merült fel? Nézd meg a Gyakori kérdések menüpontot, ahol sok kérdésre azonnal választ kapsz!

Nézd meg a horgászaink visszajelzéseit ehhez a termékhez:

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Oláh Krisztián: “„A múlt héten megejtettem egy 60 órás pecát, és a Mr Bojli csilis-borsos ízű prémium bojlitokkal pecáztam, ami nagyon meghálálta a bizalmat 🙂 Íme egy pár szép fogás. A 60 óra alatt körülbelül 200 kg-ot fogtam a bojlitokkal 🙂”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Marci: “„Sziasztok! Én is a Mr Bojlit használtam Misi barátommal. Nagyon bevált a Robin Red . Köszönjük szépen 🙂 12,15-ös, a másik meg 9,10-es. “

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Péter: “12+ amúr Robin redre’

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Reszler Lívia Balogh László: „Nagyon Szépen Köszönöm a kiváló minőséget! 4 db kapitális pontyot sikerült fognom,16,80 kg, 14,80 kg, 13,50 kg 17,20 kg És egy gyönyörű, 15,50 kg-os amúr is feliratkozott! Fűszeres-Máj! Még egyszer Köszönöm! ”

prémium-bojli
Reszler Lívia Balogh László: „Ismét Csak köszönetet mondhatok a kiváló minőségű bojlitokért! Csodálatos 48 órás pecám során 232 kg halat sikerült a szákomba csalni! -Fűszeres máj -Robin-Red. Köszönöm!”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Turza Attila: „Tisztelt Mr Bojli! Az egy hetes túrám a fiammal sikeresen zárult az önök termékének köszönhetően. Itt küldöm a képeket a fogásokról. Tisztelettel Turza Attila.”

prémium-bojli

prémium-bojli
Turza Attila: „A mai nap egy gyors pecán voltam a Keve horgászparkban, ahol a Csilis Borsos bojlit vetettem be! Kevés magmix segítségével, sajnos akkor tudtam meg hogy előző nap verseny volt így csak egyetlen halat sikerült fogni de én így is elégedett vagyok a Mr Bojlinak hála!”
prémium-bojli
Nagy Krisztián: „Két szem 20 mm chilis-borsos bojlira jött. 30 perc fárasztás után lett megszákolva. A Hatvani A-Beton tavon fogta Vári László.”
prémium-bojli
Balogh Csaba: „Cserhátsurány. Vadkan tó. VII. Katonai Bojlis versenyen. Az én halam hozta az utolsó kilókat, 7 óra előtt 5 perccel, 7 órakor fújták le!! Ezzel nyertünk.”
prémium-bojli
Balogh Csaba: „Csak a Csilis dupla 20 mm ”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Szabó Kornél: „Szia nagyon szuperül működnek a bojlik amiket rendeltem tőletek egy 13 kilós ponty és egy 12 kilóst sikerült vele fognom.”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Márk Csaba: „Kedves Mr. Bojli! Köszönöm a bojlikat, szép halakat sikerült fognom,bár a várva várt “harsányi nagy halak” most elkerültek, de legalább tartalmasan telt a nap. Küldenék pár képet a halakról”
prémium-bojli
Szenczi Anna Eszter: „A párom (Földi Zsolt) forgása. 17,82 kg. Tiszakécske, 2-es horgásztó. Köszönjük Mr. Bojli, köszönjük Robin Red. 20 perces fárasztás és egy átvirrasztott éjszaka eredménye.”

prémium-bojli

prémium-bojli
Borbély István: „A két legnagyobb 18,30 és 15,70”

prémium-bojli

prémium-bojli
Fényes Olivér: „Két legszebb Tisza tavi potyka amit a májas bojli adott . A tükrös 7.5 kg. A másik 9 kg”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Kereszt Zoltán: „A legnagyobbat mértem csak az 11.30 kg volt! ROBIN- RED 20 mm, Eper 20 mm”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bali József: „A Robin Red-nek nem bírtak ellenállni!”
prémium-bojli
Schaffler Béla: „Szia, végeztünk a 72 órás pecával. Első nap fogtunk egy 10 kg pontyot a chilis borsos bojlival.”
prémium--bojli
Schaffler Béla: „Ma érkeztünk Sükösd re 1 óra alatt chilis borsos etető bojli pasztázva. 1 óra múlva Újra csilis bors ”

prémium-bojli

prémium-bojli
Molnár Bence: „Sziasztok. Most először csaliztam Mr bojli termékkel 24 mm robin reddel. Ez tó rekordot is jelentett 21.20 kg-mal Szűcsi V.gáti tavon”
prémium-bojli
Kocsi Portik Róbert: „Jü reggelt sikeres volt a fűszeres bojli 1 db volt bedobva 20 mm-es és 2 órával később már meg is találta 1 bitang jószág ami a 30-as zsinórt elszakította rá pár óra múlva jött a 13 kg tőponty nagy élmény volt kipróbálni a csalit ezt csak ajánlani tudom mindenkinek üdv Róbert . kellemes ünnepeket GÖRBÜLJÖN.”
prémium-bojli
Bűdi István: „Szia már a múltkor is szerettem volna mondani a múltkor leteszteltem a bojlit a fűszeres májas bojlit sikerült egy vadvízen 11,82 kg tükröst fogni első este szóval egyenlőre elégedett voltam nagyon. “

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Paprika Pál Zsolt: „Köszönöm a gyors kiszállítást és a Robin Red kitűnő fogékonyságát.”
prémium-bojli
Molnár Milán: „Dupla robin red 24 mm”

prémium-bojli

prémium-bojli
Molnár Milán: „Szép hétvégét egy szombati rövid pecán teszteltem a fűszeres kolbit 12 peca nagyon bejött itt a halacskáknak összesen olyan 15-16 darabot sikerült partra csábítani plusz 1-2 leakadás is volt tehát nekem bejött ez az íz is jövő hétvégén egy hosszabb pecára viszem a májast és ezt a kolbászost egy két kép az eredményről.”
prémium-bojli
Csizmadia Ádám: „Fűszeres májra jött minden”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bigus János: „Kedves Imre! Távol álljon tőlem,hogy butaságokat írjak,de ez a mai nap maga volt a csoda.Az elmúlt 3-4 évem csak arról szólt ,hogy a megfelelő bojlit megtaláljam.Most már biztosan mondhatom ,hogy a Mr.Bojli a legjobb.És,hogy ne csak fecsegjek itt van a mai napom eredménye.Köszönöm.”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Bigus János: „Kedves Imre! A csilis -borsos bojlis ismételten bizonyított.35 fokban is remekül működött. 24mm-es és dupla 24-es.”
prémium-bojli
Fenesi Dániel: „Rámart a Robin redre”
prémium-bojli
Jarábik Zsolt: „A csili-bors ismét bizonyított egy rapid horgászat során ,egy egyesületi bányatavon ”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Norbi Norbi: „Épp tesztelem a robin red bojlit 12 óra alatt eddig ezeket sikerült vele fognunk”

prémium-bojli

prémium-bojli

prémium-bojli
Nagy Viktor: „Köszönjük a Mr bojli csapatnak kb 800 kg”

prémium-bojli

prémium-bojli
Szili Péter: „Sziasztok! Most tudtam csak írni a hétvégi 24 órás pecánkról. Röviden írok egy kis cikket mert elég kriminális volt az időjárás kb 2 szer tudtunk behuzni mert egész éjjel vihar és eső tombolt sajnos, de 2 darab halat sikerült fognunk. Egyik hal a májas bojlira másik a csilis borsosra csábult el. Merenyébe voltunk! Küldök képeket is”

prémium-bojli

prémium-bojli
Garai Sándor: „Hétvégén versenyen fogtam csilis borsos volt a nyerő köszönöm a bojlit szuper golyó.”
prémium-bojli
Garai Sándor: „Sziasztok székely őzetanya 11.80 13.80 Robin Red”

További információk

Íz

Csilis-Borsos, Eper, Fokhagymás kolbász, Fűszeres máj, Robin-Red

Kiszerelés

1kg, 5kg

Méret

14mm, 15mm, 20mm, 24mm

Prémium bojli 1kg termékről 6 értékelés

 1. István

  Melegben nagyon jól működött a májas. Összehasonlítottam más gyártó termékével és lealázta őket Mr Bojli.😀

 2. Péter

  Nálam mindkét íz, a csili bors és a robin red is remekelt! A Robin Red vitt mindent. A 72 órás pecán összesen 16 db zsákolt hallat hozott!! A halak össz súlya 208 kg! Köszönöm, szuper golyók!

 3. Péter

  Merenyében egy hétvégi 24 órás pecán tudtam kipróbálni és a rossz idő ellenére 2 darab halat sikerült fogni. Az egyik a májas bojlira, másik a csilis borsosra csábult el. Nagyon elégedett vagyok!

 4. Balogh Antal

  Jó napot!
  Áprilisban megyek egy bojlis versenyre (Baráti találkozóra)
  A to (22H) az szinte horgászatlan, szinte vadregényes, ős állománynak rendelkezo halakkal (nem agyon telepített kád) az egész és nem egy olyan hal van benne ami meg horgot nem látott, értem itt a 15 felettiekre. Eddig kétszer voltam a tavon kisebb nagyobb sikerrel de meg a bojli amit használtam úgy érzem hogy nem az igazi( más gyártó bojlija)
  Ezért kérdeznem hogy ön mit ajánlana egy ilyen versenyre/tóra? A verseny 4 napos lesz!

  • Márta – Mr Bojli

   Kedves Antal,

   Imre üzenete: egy ilyen versenyre véleményem szerint a Csilis-Borsos, vagy Robin-Red főtt változatban válhat be a legjobban, 20-24 mm-es méretben. Hozzá mindenképpen ízazonos pasztát használnék.

   A Tavaszi csomagunkban (itt: Mr Bojli Tavaszi csomagja) sok hasznos információt találsz, ezt kimondottan a szezonkezdésre állítottuk össze, valamint a hozzá írt Blogbejegyzést “Tavaszi bojlizás” címmel (itt: Tavaszi bojlizás) is érdemes elolvasnod.

   Remélem tudtam segíteni!

   Sikeres horgászatot és jó fogást kívánok!

 5. bigusj (megerősített tulajdonos)

  Eddig soha egyik gyártónak sem írtam egy sort sem.Rengeteg bojlit kipróbáltam,nagyobbnál nagyobb márkákat,drágábbnál drágább cuccokat.Nekem magasan a Mr Bojli a legjobb. Köszönöm Imre.

 6. Gábor (megerősített tulajdonos)

  Chilis borsos bojlit használtam május közepén a horgász túrákon. Amikor le kellett cserélni a bojlit mindig volt rajta egy hal.
  10-15 kg között fogtam vele. Gyorsan fejti ki hatását. Nagyon bejött.
  Köszönöm, nagyon elégedett voltam vele.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük