Akció!

2019 Legjobb Bojlija

3100 Ft 2700 Ft

Kiürítés
Cikkszám: 1800 Kategóriák: ,

Leírás

2019-es év sikerterméke!

Kíváncsi vagy, melyik volt 2019-ben Mr Bojli legtöbbet eladott terméke és melyikkel érték el horgászaink a legtöbb sikert?

Eláruljuk nektek: A 20 mm-es Prémium Csilis-Borsos főtt és Oldódó bojlinkkal! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mivel szeretnénk nektek egy kis év végi meglepetést, most egy ideig akciós áron csaphattok le erre a két termékre: 2700 Ft/kg áron.

Csilis-Borsos-Prémium-Bojli-2019-Mr-Bojli

Nézd meg az eddigi Prémium Bojli értékeléseket!

Katt ide a Mr Bojli Facebook értékelésekhez

Az ízről:

Csilis-borsos: homokszínű, intenzív borsos aromájú bojli. Főképp tavaszi (márciustól májusig) és őszi (szeptembertől november végéig) hónapokra ajánljuk, de a nyári hónapokban is eredményesek lehetünk vele.

 • Tavaszi időszakban használhatjuk pasztázva is a főtt változatot. Mivel elsősorban ezt a terméket hidegebb vízre készítettük, ezért ez a termék hamarabb bont.
 • Az Oldódó változatot 8 fokos víztől 18 fokig ajánljuk (15 fok felett már inkább a nagyobb, 24 mm-es méretet használjuk). Oldódási ideje 2-3 óra hossza, vízhőmérséklettől függően.

Mikor melyiket használjuk?

Ha ismeretlen vízre megyünk horgászni és nem ismerjük a halak összetételét, nagyságát és mennyiségét, abban az esetben mindig főtt bojlit használjunk etetésre és csalizásra egyaránt.

Jól halasított vizeken nekem egy jól bevált taktika, hogy mindig főtt bojlival etetek – az én kedvencem a Prémium bojli Csilis-borsos ízesítésben – és oldódó bojlival horgászok rajta, kivéve a nyári kánikulás időszakban.” – Imre 

Ne használjunk oldódó bojlit olyan vízterületen, ahol nagyon erős a fehér halállomány, illetve törpeharcsák találhatók a vízben, mert ezeken a vizeken sajnos csak kevés bojli marad a pontyok számára. Olyan vízterületeken, ahol kevesebb hal található – ezek lehetnek különböző bányatavak, vadvizek -, illetve ott, ahol naponta csak egy-két kapásra lehet számítani, ott sem érdemes oldódó bojlit használni.

A horgászatunk időtartama is befolyásolhatja, hogy milyen bojlit használjunk: rövid, 1 napos horgászatnál oldódó bojlit használjunk, mivel ezeket hamarabb becsalják etetésünkre a halakat, míg több napos horgászat esetén a főtt bojlik lehetnek eredményesebbek.

EXTRA TIPP:

Akik számára az oldódó bojli nem igazán megfelelő, mert sűrűn kell újracsalizni, azoknak a főtt bojli ízazonos pasztával való használatát tudnám ajánlani. Ez a csalizási mód nagyon sok vízen egész évben működik.

„Lassan véget ér a 48 órás horgászat, az idő nagyon szívatott de kitartottunk! 🙂 2 halat sikerült horogra csalni (+Még ez ebédre jött egy dupla 20 Robin redre) a Mr bojli termékével, mind a két hal a 20-as chilis-borsos golyót találta vonzónak, használni fogom még ebben biztos vagyok! 😉“ Nagy Renátó

Extra tudnivalók:

 • Magas fehérje tartalom: 27.5%.
 • Hallisztes alapú bojli.
 • Csak természetes növényi és állati alapanyagokat tartalmaz.
 • Intenzíven telepített tavakra ajánlott.
 • Horgászversenyekre ajánlott az oldódó változat, mert gyors oldódása miatt hamar etetésünkre vonzza a halakat. Versenykörülmények között 2 óránként frissítsük.
 • Törpeharcsás és meleg vízre csak a főtt Prémium bojli ajánlott.
 • Dobócsövezésre alkalmas. Vizezett dobócsővel dobócsövezhető: a 20 mm-es kb. 80 m.
 • Felbontás után száraz hűvös helyen tároljuk.
 • Vákuum csomagolásban kerül forgalomba.

Mr-Bojli-márka

Kérdésed merült fel? Nézd meg a Gyakori kérdések menüpontot, ahol sok kérdésre azonnal választ kapsz!

További információk

Típus

Prémium Bojli, Prémium Oldódó Bojli