Közzétéve:

Az etető bojli használata nyáron

Hogyan használd a Friss fagyasztott etető bojlit nyáron, meleg vízen? 

A Friss fagyasztott etető bojlink az a termék, ami egész évben jól használható, csak a méretet kell jól megválasztanunk.

Nyári használat

Ez a termék kicsit lazább szerkezetű, mint egy átlagos párolt bojli, ezért a vízben könnyen bont, nem lehet a halakat túletetni vele, hiszen egy idő után felpuhul, és az apróbb halak is elfogyasztják.

A nyári meleg időszakban inkább a nagyobb, 24-30 mm méretet javaslom. Ezt a terméket bátran használhatjuk az oldódó és a párolt változatú bojlival együtt, hiszen mindkét típushoz megfelelő.

Fogósságát növelhetjük dippek, liquid-ek használatával. Az új Mr Bojli Dip-et itt találod.

Hosszabb horgászatok alkalmával, két napos etetés után akár a csalizásra is használhatjuk ezt a terméket, hiszen frissessége miatt rendkívül fogós.

Ezt a terméket azoknak is tudnám ajánlani, akik nem szeretnek magokat használni a bojlis horgászat során, hiszen ez a bojli rendkívül jó árfekvésű.

Pár vízterület, ahol a vevők visszajelzése alapján a Friss fagyasztott etető bojlink csalizásra is jól működött:

  • Tatai Derítő tó
  • Bokodi Hőerőmű tó
  • Búzásvölgyi víztározó
  • Félhalmi holtág
  • Borosgyáni horgásztó
  • Balaton

Tárolása

Ez a termék vákuumcsomagolásban kerül forgalomba, 1-2 kg-os kiszerelésben. A vákuum csomagolt termék fagyasztóból kivéve, árnyékos helyen tárolva 5 napig friss marad. Lehetőség szerint mindig csak annyit bontsunk ki, amennyit az etetésre azonnal el is használunk.

Amennyiben nem kívánjuk felhasználni, tároljuk mélyhűtőben. A horgászat után kimaradt terméket fagyasszuk vissza, így a következő horgászat alkalmával elhasználhatjuk.

Amennyiben a termék 4 nappal a horgászat előtt érkezik meg, úgy nem szükséges lefagyasztani, csak hűvös, árnyékos helyen tárolni.

Fontos: Ezt a terméket törpeharcsás vízre nem ajánljuk, mert a törpeharcsák az utolsó darabig elfogyasztják, mire  a pontyok megtalálnák.

Jó fogást kívánok!

Tisztelettel:

Mr Bojli 〰️Imre

 

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra, ahol Imre rendszeresen új videós tartalommal fog várni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük